Gaudi-Nagy Tamást néhány hallgató kifütyülte, Navracsics Tibor pedig többször is összenevetve beszélt a jobbikos képviselővel. A két politikus a Corvinus Egyetem Tárcatükör c. rendezvénysorozatán vett részt Török Gábor moderálásában, de tüntetők többször is megzavarták őket. Kövessen minket a Facebookon is!

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cadmagician
az ilyentől meg pláne követelenék tandíjat. aztán majd megtanulná, hogy ki a rasszista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Luleo
Egy biztos Hölgyek ,Urak!
Az egyenes beszédet nálunk nem kedvelik, pláne ha az érdekeket sért!Lehet az ember jobbos vagy bal oldali , teljesen mindegy.Egyet értek abban hogy nem európai szemlélet , de mi sem vagyunk Európa, minket csak balkáninak hívnak!Az is tény hogy a "kisebbségi" kérdésre megoldást kell találni, de nem biztos hogy ez a legmegfelelőbb amit a mindenkori kormány folytat.Szembe kell néznünk ezzel , és megoldást találni.A tüntetők és a velük megegyező "költői hitvallást" folytató honfitársaink megnyilvánulásaihoz csak annyit fűznék , hogy mindenkinek szíve joga kinyilvánítania véleményét , de azzal hogy európai eszméket és "europer" hozzáállást lobogtatunk attól a mi kis elmaradott, elnyomott, kisemmizett, kiárusított, gazdaságilag függővé tett országunk még mindig ilyen az egyszerű ;számunkra hétköznapi problémákkal küzd.Ezek közt említem a kisebbségi kérdést, az ország gazdasági helyzete és ennek "világ" piaci megítélése,ect.Sajnos ennek az egész "megbotránkoztató" sztorinak is csak az a funkciója hogy csámcsogjunk rajta,beszéljünk róla , jelenjen meg a médiákban és közben mehet ugyan az a f.s ami eddig volt.
Nem vagyok se jobbos, sem zöld, sem régről örökölt eszmék tovább adóinak kegyeltje, de egyet ki merek mondani , ha fáj ha nem !Még a leglesújtóbb és a legfelemelőbb történésekben is át kell hallanunk a az igazságot.Én is sajnálom , de ez VAN!
Luleo
Bocsánatot kérek mind azoktól akiket ezzel a kis írásommal felzaklattam, vagy fokozottabb érzelmi állapotba hoztam!Tényleg nem szándékos , de muszáj volt kiadni magamból.
Mindenkinek szíve és polgári joga állást foglalni.De ne egymás ellen menjünk, mert az nem vezet sehova!!! peace :)
Luleo
Ha bármikor, bármely Kormányforma alkalmatlanná válik e célok megvalósítására, a nép Joga, hogy az ilyen kormányzatot megváltoztassa vagy eltörölje, és új Kormányzatot létesítsen, olyan elvekre alapítva és hatalmát olyan módon szervezve, amely jobban védi Biztonságát, és jobban elősegíti Boldogulását. A józan ész azt kívánja, hogy a jól bevált Kormányzatot ne változtassuk meg jelentéktelen és múló nehézségek miatt; és valóban a tapasztalat azt mutatja, hogy az emberiség inkább szenved mindaddig, amíg a rossz nem válik elviselhetetlenné, mintsem hogy kivívja jogait, és eltörölje a megszokott formákat. Ha azonban a visszaélések és bitorlások hosszú sora mindig ugyanazt a Célt szem előtt tartva azt bizonyítja, hogy a népet teljes zsarnokságba kívánják hajtani, a nép joga és a nép kötelessége, hogy az ilyen Kormányzat igáját levesse, és jövő biztonsága érdekében új Védelmezőkről gondoskodjék. :P
Luleo
Bár 90% nem ránk igaz , de már akkor kicsit másképp fogták fel a dolgokat , kicsit szebben tudták megfogalmazni hogy mit akarnak mondani.AMIT A NÉPNEK KELLENE TENNIE!
forrás.:Amerikai függetlenségi nyilatkozat.
Luleo
És ha már mindenkinek elvettem a kedvét?!SORRY! :P
sólyomszem
@Luleo: Bő lére eresztetted :), de sztem aki ettől megbántódik, annál valami baj van :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.