Selmeczi Gabriella milliókat kapott pluszban kismamaként - A képviselőknek ez jár: A mezei kismamáknak tgyás és gyed jár, a képviselőnőknek teljes fizetés.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Az előbb félbeszakítottak, most folytatom. O.K. értem, hogy képviselő. De, azt azért megkérdezném, miféle érdemi teljesítmény van mögötte a maximális lojalitáson kívül, melyet kétségtelenül tanusít a Nagy Testrész irányába !!! ??? Nem igazán tudok róla,hogy Kiflicsücsök kisasszony bármiféle országnak, népnek hasznos munkát végzett volna! Ha egy orvos, mérnök, vagy akár gyári munkás asszony elmegy a gyerekével, ennek a töredékét kapja...ez undorító!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Nem tudtátok, hogy a csálé fogú Gabikának minden jár mert csak is ők és csak is ők a Fityesz.
másvirág
@szaboria1: Nem akarok hamis "Tanú" lenni. Láttál valaha éhező "balos" vezetöket ?
overdose1
@Böjti Banyus: sajnos 8-évet lehúztam náluk de már febr 18-óta nyugalmam van nydj
szaboria1
@másvirág: Se jobbost se balost mind rajtunk élősködik. A pénzükért jajgatnak lásd most rinyálnak a megyei szintű vezetők akik egyben képviselők is, mert félnek nem jut hely a húsos fazéknál ha az új létszám miatt csökken a képviselői hely.
másvirág
@szaboria1: Bizony nehéz döntés elött állnak ! Képviselő vagy polgármester lesz a következő 4 évben.( Talán egy három hónapos álláskeresés észre tériteni öket .)
DR.somosi
maradjunk a tényeknél ha lehet...és soroljuk mit is tett le az asztalra...
...
...
...
most nem jut semmi az eszembe..mindegy jár neki és kész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.