Abban az elméleti esetben, ha az összes, a HITA-val tárgyaló invesztor Magyarországot választja, bő hatmilliárd euró befektetés érkezhet. A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) az idén 112 befektetési projektet...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Palika!
És a magyar munkáltató nem minimálbérért dolgoztat ?
És nem tart sakkban ?
Te hol élsz ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
részmunka időben minimálbér teljesen kihasználva a dolgozókat (Tescó) Angliában 5X bér van
palika
@csikknorisz: Visszaemlékezve a 2 ezres évben 110 000.- Ft -ot kerestem nettóban, azt is keveseltem! Erre most nem lehet hivatkozni senkinek, mert mi akartuk, hogy jöjjenek és azt csinálnak velünk amit akarnak, mert elmentünk a mindenkori kormányokra szavazni! És ki engedte be a multikat, a kormány, ezáltal elzárta a Magyar vállalkozások elől a csapot! Az emberek elől meg a megélhetést, mi lett belőle, nyomor!
csikknorisz
@palika: Látod, ebben viszont teljesen igazad van. Az ember mindig kevesli, ami van. Én is keveselltem mindig a fizetésemet. Most meg már az a kevés is soknak tűnik a 22.800 forintos segélyhez képest. Van egy mélypont, amihez képest már minden több. Én már elértem ezt a mélypontot, tudom, miről beszélek. Akik ezen a szinten vannak, irigykedve tekintenek még a havi 47 ezerre is. És rohadtul nehéz kikecmeregni belőle, mikor egy helyre 100 jelentkező van. Nekem most sikerült, a sokadik kudarc ellenére sem adtam fel, próbálkoztam újra és újra. De ugyanakkor azokat is meg tudom érteni, akik elcsüggednek a reménytelenségben. Mivel már jómagam is voltam így. És ilyenkor kifejezetten utálom, ha egy kalap alá vesznek egy, a büdös életben nem dolgozó/dolgozni nem is akaró segílyes megélhetési gyerekgyártóval. Mert hát ugye én is segílyes vagyok magyar létemre, még akkor is, ha már kifelé mászom a gödörből.
silber13
Én is remélem az Úristen által beígért feltámadást, a mennyek országát, Kánaánt és egyéb égi jókat... Majd meglátjuk! De a visszajáró lelkek nekem nem mondtak eddig semmit, mindegyik Budaival pusmog! Tehát: a kételkedés ördögelakozik bennem.
Dr.luigilongo60
@palika: Mindenkinek magánügye, hogy vállalkozik e, avagy sem.Aki nem tudja rendesen kitermelni a dolgozója fizetését, az ne vállalkozzon, menjen el alkalmazottnak és ne sírjon, mint egy fürdős kurva, főleg nem a Mercedesből kikandikálva.
Ne akarjon mások kisemmizéséből élni, semmi nem kötelező.
Az meg elég gyenge duma, hogy ki lehet próbálni, a rendvédelmisek is mondhatják, akinek nem tetszik a koerai nyugdíjazásuk, hát ki lehet próbálni.
A multikban a magyar vállalkozók meg csak konkurenst látnak, akik beleköpnek a levesükbe.
Ne hogy már krokodilkönnyet ejtsek a vállalkozókért, az alkalmazottak érdekeit se védi senki az ég világon, Mi is magunkra vagyunk utalva ebben a világban.
A többségük anyagi helyzetén nagyon jól látszik, hogy a sírás-rívás csak egy álca de hangsúlyozom, vannak kivételek.

Nekem meg tök mindegy hol dolgozok, ha megbecsülnek és megfizetik a munkámat.
sasi1115
Ez is több a semminél, ha már Vikiéktől csak kamu közmunkát kaphat a nép.
Luigi, teljes mértékben egyetértek a hsz-eddel.
Nem kell sírni, el lehet menni alkalmazottnak oszt jó napot. egyből kiderülne. De persze egyedül is lehet vállalkozó, az is jobb, mint más alkalmazottjának lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.