Májustól átkerülnek az államhoz a városi kórházak is. Lesz olyan, ahol két intézmény egyesül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Reméljük is , hogy az állam professzionális módon fogja üzemeltetni ezeket az intézményeket, csak a kérdés az, hogy mikor?
Aztán pedig a nagy átszervezésben ne feledjék el a mentőket is tájékoztatni róla, hogy milyen betegeket hová is vigyenek, mert megtörtént, hogy a beteggel " az ismerd meg hazád" mozgalomba léptek be, bebarangolták vele a félországot, mire egy kórház kegyeskedett fogadni. Természetesen szegény beteg itta a levét - emlékszünk?
nyanya001
Addig legyek én szegény !
Kórházegyesítés lesz úgy hogy egyet bezárnak pl Szombathelyen,
kettőt meg összevonnak Debrecenbe.
a Pepita
@marlin2: Hazudik, vagy csak papagáj-módra ismételgeti amit mondtak neki, egyre megy. A jelszó már ki van adva az "egészség ügyben". Hadd hulljon a férgese! Itt már az életünk egy-egy orvos, nővér emberségén múlik...
coyote3
Én azért erre a kijelentésre nem vennék mérget :)
vörösfuvalat
Hihihi mintha egy Molnár nevű miniszter már eljátszotta volna ugyanezt. Akkor a Fidesz azt mondta, hogy ez a EÜ. szétlopása játék az emberek életével stb. Most meg az erőforrások optimalizálás. Ki érti ezt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.