A kormány családi programokat, vonulást és Orbán Viktort kínál az ünneplőknek, az ellenzék pedig aláírásgyűjtést és tüntetést. Kövesse az eseményeket a hvg.hu-val!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hej, ti tiszta szívű lengyelek máskor ne fáradjatok ide Viktort éltetni! Vigyétek magatokkal, és élvezzétek áldásos ténykedését...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@nyanya001: sajnálom Nyanyuska, de nekem egyre inkább az a meggyőződésem, hogy ezen a szerencsétlenen egyre inkább kiütköznek a tudat alatti hungarofóbia jelei. Ez pedig iszonyú baj, amin Graz sem segíthet.
bra048
Van abban valami nagyfokú szélhámosság, hogy egy magyar kormányfő a budapesti
Kossuth téren a lengyel tüntetők előtt kéri az Eu-t, hogy az ország ne legyen gyarmat!
Egyébként meg már bizonyította, hogy nem kell gyarmat, mert a magyar polgárból csinált
bérrabszolgát 47.000 Ft-os alapbérért !
Dr. Felipe
Elképesztő mi mindent enged meg magának zorbánc. Lengyelekkel ünnepelteti magát és köpköd Brüsszel felé és már két hónapja csodálkozik hogy nem jönnek.

Ha mondjuk Fletó 2000 ukrán kommunistával ünnepeltette volna magát akkor elképzelhetjük mekkora hisztit levágott volna a fideSS de ilyen gyalázatra még Fletó sem vetemedett csak ez a rohadék zorbánc.
coyote3
csak két jelentősebb képzavar ebből a zagyva "percbeszédből"... Magyarkodott ezerrel , szidta a külföldieket, miközben fizetett lengyelek tapsoltak neki. De hogy ember hogy képes egy héten belül valakinek a seggét nyalni, majd habzó szájjal szidni, nos az nekem felfoghatatlan , még akkor is, ha ettől a hasadt elméjűtől már sok furcsaságot láthattunk. Konkrétan arra gondolok, hogy a Knor Bremse avatásán hajbókolt a pénz elött, majd tegnap ugyanezt a multit gyarmatosítónak nevezte. Vajon miért nem Kecskeméten gyarmatosítózott. Biztos örültek volna a németek, ha megtudják mi is ennek a nyomoroncnok a valódi véleménye róluk.
gabrella
Éljen a lengyel-magyar nemzeti ünnep.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.