Szájer József szerint a hamisítás, az igazságért való küzdelem nem ért véget, mert ma is vannak olyanok, akik megpróbálják jelentéktelenné tenni a mártír Bauer Sándor emlékét; a fideszes európai parlamenti képviselő erről Bauer Sándor szobrának avatásán beszélt vasárnap Budapesten.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Bizony ma is küzdeni kell az igazságért,de így megy ez több mint 50 éve Magyarországon!Bizony jó lenne végre az élet minden területén embernek tekinteni és emberségesen bánni minden magyar polgárral, de ezt a "cucialisták" és a később hozzájuk csapódott liberálisok kizárólagosan saját érdekükben használták ki, a többségi társadalomra, az emberi problémákra tettek magasról!Mikor jut el Magyarország arra a fejlettségi szintre, hogy embernek tekintik az embert és akként is viselkednének a hivatalokban, bíróságokon és minden olyan helyen, ahol ember emberrel dolgozik hivatalból?!
Dr.luigilongo60
@1951: A mások tisztelete nem pártpolitikai kérdés, azt a családból hozza magával az ember és neveltetés kérdése, tehát kár idekeverni a cuclistákat és a liberálisokat is.
marlin2
És ki mondja meg, hogy mi az igazság??
A Szájerné, vagy a Lázár??
nol.hu/belfold/aczel_endre__nagypapa__szegyen
Dr.luigilongo60
@marlin2: Jó a cikk, tipikus példázata a kettős mércének, illetve a szálka-gerenda történetnek.
Rézangyal
Küzgyééé Józsi! Sokatmondó, hogy egy Handó Tünde nevű feleség mellett ilyet nyilatkozik...vagy csak simán idióta?
Vagy mindkettő :(
coyote3
Ezek 89 óta küzdenek. Nem fáradtak még bele?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.