Májustól a Magyar Telekom ügyfelei 142 forintot fizetnek minden befizetett csekk után. A fogyasztóvédelem perel, pedig például a Telenornál már évek óta van ilyen.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Már megint a nyuggereknek nem tetszik a rendszer. Ugyan mit akar a kormány tőlük megvonni!?
gugu45
"pedig példáil a telenornál már évek óta van ilyen"
Véleményem szerint ahol így kötik a szerződést azokkal semmi gond. Ugyanis a fogyasztó a szetződés megkötésekor vállalja a csekkdíj fizetést. Akik viszont most akarják bezezetni, a már meglévő ügyfeleikkel szemben, úgy érzem egyoldakú szerződésmüdosítás. (Amit állítólag törvény tilt.
lópici(faca)gáspár!
A "nyuggerek nem azért dolgozták végig az életüket, és nem azért kapják hatalmas (70-80 ezre forintos nyugdíjukat, vagy kevesebbet), hogy abból a szolgáltatás díján kívül még "csekkdíjat" is fizessebek, és a szolgéktató cégek éves nyeresége ne 6-7 hanem 8-10 milliárd legyen. Egyébként nagyon balgának kell lenni ahoz, hogy ne tudja az ember, hogy ez már a szolgáltatás, (telefon-percdíj áram, gáz, víz, törlesztőrészlet)
számításakor egyszer már nincs benne?!
Pipec56
Pipec56:
Eszembe jutott egy-két "adó" ötlet. FING adó, mert szennyezzük vele a levegőt, a tehenek is ezt teszik. ÉLVEZETI adó /szex/ mert ha nekem jó a miniszternek meg nem, akkor adózzak. GYALOGJÁRDA adó, az autósnak is fizetni kell, akkor fizessen a gyalogos is. A KENYÉR adó nem jó mert az után már fizetünk 27%-ot. ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.