Távozik posztjáról a Semmelweis Egyetem rektora. Ezt maga Tulassay Tivadar jelentette be egy vasárnapi háttérbeszélgetésen. A rektor a Nemzeti Erőforrás Minisztérium vele szembeni bizalomvesztésével indokolja távozását, egyben kijelentette: etikailag, szakmailag és jogilag is magáénak érzi és támogatja az egyetem szenátusának Schmitt Pál kisdoktori címének visszavonásáról szóló döntését.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na hát kérem itt tartunk...tetves fidesz csőcselék...erre szavaztatok...ez kellett nektek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@Fater59: @KöBüKi: Volt egy kedves pedagógus ismerősöm, neki volt a "mondása", hogy "gyerekek a sz@r meg a szemét mindig a felszínre törekszik, mindig úszni akar"!! (pedig akkor még nem volt Fidesz)
Na, ezekről beszélt!!
csak egy dolgozó
Emlékeztek,keleti szél fúj.Ez a kínai-orosz módi.
kiscserkész
Igen, mert merte leosztályozni a gyereket. Ezért neki kel távoznia. Pedig tudhatta volna hogy ennek a gyereknek befolyásos szülei vannak. Az apja MSZMP, az anyja MSZP, gyerek (schmitt pál, milyen szépe német neve van) Fidesz, nagynénje pedig angela merkel SÉRTHETETLEN!!!
kkalman
Ebben az országban, aki becsületes, mennie kell. Nem csodálnám, ha rektor úr a világ más táján keresné ezután a boldogulását.
Szégyen, gyalázat!
sport50
ez elég szégyen az országnak is!!demokrácia fidesz módra!!még egy ember aki schmitt miatt mond le!neki kellett volna maradni a,"drúrnak"menni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.