Az orbáni politika, a „centrális erőtér” két éves eredményeit kellene megvédenie Schmitt Pál utódának: erre a szerepre keres alkalmas államfőjelöltet a miniszterelnök-pártelnök. Fideszes források a hvg.hu-nak azt mondták, ezeknek a feltételeknek legfeljebb Kövér László felelne meg, de őt pótolhatatlannak tartják a pártban, ráadásul úgy tudjuk, az átvedléshez a házelnök feltételeket szabott. A másik lehetséges jelölt, Áder János már 2002-ben eltávolodott a pártelnöktől, és annak a kritériumnak sem felel meg, mely szerint az államfőnek Orbántól jobbra álló politikusnak kellene lennie.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Legyen már Orbán , és akkor az egész sz@r ,meg van oldva ! :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kopeba
Nevezze ki a kutyáját ha van neki , az is oda tudja tenni a mancsát az aláírás helyére.
sza
Pontosan. Annak idején így kezdődött az egypárt rendszer. Akkor az oroszok segíttettek Kádárnak, most Orbán külső segítség nélkül is elboldogul. Csak azt nem tudom ezt minek fogják nevezni, mert nem demokrácia az biztos.
kumming
@sziráki ágnes: Na ja, csak ekkora diktátor még a kopasz sem volt. Az sem mert mindent megtenni, amit a vezír simán megtesz,
sza
Nem hasonlítanám Orbánt Kádárhoz,de volt más is . Nem magyar.
kumming
A kopasz az nem Kádár volt, hanem Rákosi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.