A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) bekérte a jegyzőkönyvet a Semmelweis Egyetem egy héttel ezelőtti szenátusi üléséről, amelyen Schmitt Pál köztársasági elnök doktori címének visszavonásáról döntöttek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
na akkor ennek annyi!
majd jól megállapítják, hogy mindenki hülye, csak Pali bá nem...
kkalman
Megy a szerecsen mosdatás. A végén a nemzet golyóstolla ártatlan, fehér bárányként kerül ki az ügyből. Még vissza is ültethetik a székébe, mert a vezírnek ez az érdeke.
szaboria1
Szuper először elutasítja, hogy nem illetékes most meg felül akarja bírálni. Itt látszik nagy az isten állatkertje a kormányban.
Fater59
Ez a banda rosszabb mint a maffia !
A vajda , megakarja mutatni , ki is az úr .Az ápoltja , nem veszi észre , hogy minél jobban , magyarázkodnak ," segíteni "akarnak , annál mélyebben nyomják SP-t , a sz@rba.
Hiába erőlködnek , ez a folt rajtuk marad , főleg a vajdán , mert az ő kiválasztottja volt !
sport50
minden követ megmozgathatnak,akkor sem tudják lemosni a plágiumot schmittről.ezzel is nyomást gyakorolnak az egyetemre,amiért így döntöttek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.