A szabálysértési törvényt fogadta volna el most a Fidesz, amikor is először azért kellett szünetet elrendelni, mert a zárószavazás előtti módosítók egyike a költségvetés fő számait is módosította volna, de ehhez kellet a költségvetési bizottság jóváhagyása. De még ez se volt elég, hiszen a szünet utána a jobbikos Staudt Gábor ügyrendi kérdésben szót kért. A jobbikos képviselő és utána több más ellenzéki képviselő is felhívta a kormánypártok figyelmét, hogy a 2012 január 1-én elfogadott Stabilitási törvény szerint a költségvetés főösszegét csak akkor lehet módosítani, ha erről a Költségvetési Tanács határozatot hozott. Viszont jelen törvénynél ezt elfelejtették, így a parlament elnöke újabb szünetet rendelt el, ameddig visszavonják a zárószavazás előtti módosító javaslatot és kiszedik a költségvetés főösszegét érintő tételeket, amiket később fogadnak el, így most enélkül fogadják el a törvényt.[...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
@dr lóherre: AZOK!!
és gazemberek is!!
kkalman
Idióták! Annyi eszük nincs, hogy legalább a saját maguk által kreált törvényeket figyelembe vegyék egy másik szar megalkotásakor. A hatalmuk bebetonozása helyett, annak aláásásán munkálkodnak. Azt hiszem, sikerrel.
Hellcat
Odaszartak a sarokba aztán most beleléptek.
Rézangyal
A " nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal" tipikus esete. Isten barmai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.