Miközben még mindig nincs pontos adat arról, hány rokkantnyugdíjas jelentkezett felülvizsgálatra, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) szolidaritási számlát hozzott létre. A MEOSZ azt tervezi, hogy azokat a mozgáskorlátozottakat támogatja az összegyűlt pénzből, akiket negatívan érintenek a kormány módosításai.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

full
Honnan tudja a környezete,hogy aki egy kicsit is keres a rokkant nyugdíj mellé az nem beteg?Mert irigyek az emberek azért.Nem gondolnak arra,hogy esetleg nem tudna megélni???Azért kell neki mellé keresni,hogy ne az Önkormányzatok terhét gyarapítsa?Az állam is ezt gondolja,mert hallgatott a KÖRNYEZETRE!!!Szégyellheti magát aki megszavazta!!!Ezt példaként írom mert aki rám néz azt mondja,hogy gyönyörű vagyok mint egy élet,és közben daganatos betegségem van!!!Kedves cikk írók és nyilatkozók!!!
full
Még azt tudni kell,hogy nem adtam be állapot rosszabbodásra a papíromat mert nem akartam egy tortúrán keresztül menni,esetleg az életembe került volna az idegeskedés,most megteszi a kormányunk,meg a nyilatkozó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.