Bár fontosnak ítélik a nyugdíjas időkre történő megtakarításokat az emberek, mégsem tettek konkrét lépéseket ennek érdekében - áll a Raiffeisen Bank megbízásából készült felmérésben Az elemzés kimutatta: a magyarok 58 százaléka semmilyen nyugdíj előtakarékossági megoldással nem rendelkezik.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
És tessenek már azt is megmondani, hogy miből takarékoskodjon a"többség"!!
A 47000.- ből, vagy a 28000.- ből, vagy abból az átlagbérből ami csak a statisztikákba van meg, mert próbáld meg kérni a fizetésedet(!) a statisztikára hivatkozva!!
Amúgy pedig:
penzcentrum.hu/karrier/ennyi_az_atlagber_szlovakiaban_mi_csak_irigykedhetunk.1032355.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
adrenalink
Nekem van annyi pénzem, hogy az életem végéig elég legyen...ha már holnap délután ötkor meghalok.:))
ila51
@adrenalink: Annál is inkább vigyázz magadra , ha már így meg vagy előzve ! :))
Levendula
Először is miből takarékoskodjunk?
Másodszor pedig... hány év a nyugdíjkorhatár?
A munkahelyről fognak bennünket tepsiben elvinni...
Még hogy megérdemelt boldog nyugdíjkor... Vicc...
barew7
"Bár fontosnak ítélik a nyugdíjas időkre történő megtakarításokat az emberek, mégsem tettek konkrét lépéseket ennek érdekében - áll a Raiffeisen Bank megbízásából készült felmérésben"
Ez a pofátlanság és a cinizmus legfelsőbb foka! Hazánkban a több mint húsz éve fosztogató nemzetközi nagytőke bankjai, és az egyéb globálmaffiák miután a mindenkori politikai hatalmi garnitúrák készséges segedelmével mindenünktől megfosztottak, gyárainkat, mezőgazdaságunkat egészségügyünket, oktatásunkat szétzilálták, még unokáinkat is adósrabszolgasorba hajszolják - ezek a hiénák merészelnek még felméréseket készíteni?!
barew7
@barew7: Egy "o" betűt szándékosan kifelejtettem. Aki nem fél, az gondolja oda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.