A munkavállaló az eddigi összeg nyolcszorosát, négy heti keresetét fizetheti kártérítésként, ha bajt okoz, a kismamát könnyebb lesz elbocsátani, de a gyereknevelésből visszatérő anyát ha akarja, részmunkaidős munkakörben kell foglalkoztatnia a munkaadójának a júliustól élő új munkaszabályok értelmében.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Rohadjon meg aki kitalálta az új Munkatörvénykönyvet. Az biztos nem dolgozik, különben nem szült volna ekkora marhaságokat. Szabadság, fizetés, jog stb. csökken. Büntetés, munkaidő növekszik. Következő amitől tartok, hogy a munkaidő 8 óra is meg fog változni. Sok helyen nincs szabad szombat. De arra nem gondoltok ti pihent agyú ökrök, hogy fáradtan, idegesen nem fog úgy menni a munka ahogy ti elvárjátok. EMBEREK NE TŰRJÜK EZT! ÖSSZEFOGÁS KELL! Mihamarabb.
glycerin
Megpróbáltunk egy kis anarchista közösséget összehozni, de az emberek nem voltak hajlandók betartani a szabályokat.
glycerin
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.