Szűk két hete maradt a kormánynak arra, hogy kiterítse a lapjait és benyújtsa Brüsszelnek a friss konvergencia programját. A Policy Agenda elemzői szerint a dokumentumon múlhat az, hogy meg tudunk-e egyezni a nemzetközi szervezetekkel egy újabb hitelmegállapodásról, ehhez azonban az idei évhez képest 450-500 milliárd forintos kiigazítást kellene felmutatni a büdzsében.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem lesznek megszorítások !
Nekik nem ! Annyi jövedelemnél mint amennyi nekik van engem sem érdekelne különösebben .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wadnarancs
Már csak 2 év és ,ha nem lesz választási csalás akkor a fityesz az mszp sorsára jut. Feltéve,ha addig nem lesz ujabb háború(olajár,koreai rakéták,terrorizmus, ivóvíz hiány stb..)
SELIG
@wadnarancs: Két év múlva vagy nem lesz választás, vagy ezek lelépnek a lopott pénzzel és jót röhögnek valamilyen szigeteken a napon sütkérezve.
nyanya001
Nem lesznek megszorítások !
Nekik nem ! Annyi jövedelemnél mint amennyi nekik van engem sem érdekelne különösebben .
coyote3
Nagy összegben fogadok, hogy nem akarnak megállapodást! Hogy miért? Mert ha hitelt vennénk fel, ellenőrízhetőek lennénk pénzügyileg. Így szabad a rablás!
Hellcat
MIndig ez van. Ez megy fél éve,hogy eddig meg addig intézkedni kell a kormány meg pofázza vissza hogy készen állunk, aztán újabb határidő az intézkedésre, ezek még mindig csak készen állnak (vagy ülnek asztal mögött). és ez így megy már nemtom mióta. Persze nem ők isszák meg ennek a levét. Remélem eltűnnek a süllyesztőben nemsokára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.