Személyeskedő vita alakult hétfőn az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának ülésén, amikor a képviselők a tavaly tavaszi gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó jelentés általános vitára való alkalmasságáról tárgyaltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Mikor elkezdtem olvasni , " Zagyva a falhoz vágta ", már azt hittem Wittnert , de nagy csalódás ért ! :))
feketeözvegy
Így viselkednek a felelős politikusok! Gratulálok!
marlin2
@feketeözvegy: És ugye sem Ady, sem mi nem (csak) a Zagyvára gondolunk!!
"A magyar politika pár év óta teljesen belemerült a reakcióba s egészen a kiváltságosak osz­tályát szolgálja. A nép vándorol ki. Az adózás alatt nyög az egész ország. Az antiszemitizmus szításával majdnem egy millió hasznos magyar embert iparkodnak elidegeníteni a magyar fajtától, míg a nemzetiségi politikánk gyávább, mint valaha. . . . . . . Iskoláink nem tudnak embereket faragni, csak félembereket. …Pedig ezek siralmas valóságok s könnyen növelhetnők ezt a garmadát háromszorossá s a tetejébe oda állíthatnók a reménybeli uralkodót, akit jezsuiták neveltek s aki nem szeret bennünket.
Lehet-e csodálkozni, hogy egy nagyelméjű magyar politikus bizalmas társaságban egyszer így sóhajtott fel:
- Ha csak a jó sors nem segít, ez az ország pár évtized alatt össze fog omlani.”
"Ady diagnózisa kegyetlen és pontos. Jelzi ezt az, hogy az idézett politikus jóslata bevált. Ady nagyváradi évei alatt már pontosan megjelölte azokat az okokat, melyek Magyarországot sírba viszik: a klerikalizmus, a nacionalizmus, a feudális erkölcsök és az inkompetens vezetők."
pg001
Biztos kemény papírra nyomták, így másra már nem volt jó. ;)
Fater59
Mikor elkezdtem olvasni , " Zagyva a falhoz vágta ", már azt hittem Wittnert , de nagy csalódás ért ! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.