Hatalmas mennyiségű árambehozatalra kell felkészülni a nyáron, ha ismét csúcsra pörög a fogyasztás, mivel az utóbbi időszakban kiesett erőművek által termelt energiát pótolni kell - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@kamazuka: Emlékezz!A rendszerváltásnak nevezett "bőőőőszmeség" is azzal indult,hogy a Duna árterületén,ahova a vízerőművet építették volna, kihalnak a valamilyen békák.Most már megint kihalóban vannak,megint rendszerváltás lesz?
Hellcat
Amíg a németeknél támogatást kapsz mondjuk ha napelemet akarsz a tetődre, itthon meg is büntetnek majdnem érte! A VÉRT et is jól szétbaszta valami okos aki csődbe akarta vinni csak nem sikerült neki most meg csak viszi a pénzt. Fűtsünk be ezzel a rengeteg haszonlatan senkiházival a parlamentből azzal is spórolunk picit.
Hellcat
@zetor: És nem meri bezárni senki mert senki nem keni be szarral a kezét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.