Megkötötte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a BKV-val az új, uniós jogszabályoknak is megfelelő közszolgáltatási szerződést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Nekem, vidéki parasztnak úgy tűnik, a BKK egy 1200 főt "foglalkoztató" korrupciós melegágy.
Don Marcus Hibiscus
ja,azt hittem csakis éves bérletet lehet majd venni,még ha csak egy megállót mész azzal a szakadt 1-es villamossal,akkor is. :)
silber13
@Don Marcus Hibiscus: Frászt! Lesz majd "szakaszjegy" a la Vitézy, mikor a szerelvényből Lesz még BKV-s" oda-vissza", meg BKV-s" keresztül-kassul" menetjegy! valamivel Lesz még "szakasz", meg "átszálló" is. Levágják a szakasznak megfelelő hosszúságú távolságot, átszállónál, az átszállás csak menet közben! STB, STB!
nyanya001
A BKK fejleszti a jövőben a viteldíj-rendszert, és javasolja a változtatásokat, valamint a jegyek és bérletek értékesítése és az ellenőrzés is a BKK feladata lesz. Ezzel májustól eltűnnek a BKV logóval ellátott jegyek, helyüket a BKK jele veszi át a szelvényeken, de a régi jegyeket 2013. december 31-ig fel lehet használni.
kkalman
Nekem, vidéki parasztnak úgy tűnik, a BKK egy 1200 főt "foglalkoztató" korrupciós melegágy.
szaboria1
A kis Vitézinek csináltak egy külön céget, hogy legyen neki játék szere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.