A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már Gyurcsánynak kéne bizonyítania, hogy nem plagizált. Viszont ha megnézzük Gyurcsány védekezését és annak cáfolatát, nem csupán kilóg a rókaláb, hanem el is dördül. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
6 cikk foglalkozik a Gyurcsánnyal :) Itt a Propelleren !
Nehogy az újabb és újabb adóemelésekkel foglalkozzanak az emberek !
bosszants
@Dr.luigilongo60: Nem szeretem a buzeránsokat de ezek valóban bekaphatnák,
addíg is amíg fuldokolnak, csend lenne!
darwin
@nahát: Ha olyan lenne a fogadj isten ,mint az adjon isten,már egy éve égne Pest,az MTV székházzal együtt.
darwin
@nahát: A déli Hírek mindenhol a Gyurcsányról szólt.Ráadásul a másik diploma munkájáról nem cikkeznek,pedig az ott van a helyén.Vagy csak ezt tudták ellopni?.A főiskola régebben kiadta a szakirányú címeket,hogy mivel ajánlott foglalkozni. Az évfolyamon több ember is ugyanolyan címmel írt.Nem tudom mikor végzett és hol, de más helyeken, / ELTE ,DE / ,ez volt a szokás. Amikor plagipaliról volt szó egy nyikk nem volt róla a hírekben. MTV, HírTV .Még mindig nincs kettős mérce?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.