Magyarország és Kína stratégiai szövetségesnek tekintik egymást; hazánknak a nyugat-európai szövetségi rendszer mellett következetesen végig kell vinnie a keleti nyitás politikáját is - Orbán Viktor kormányfő fogalmazott így tegnapi azt követően, hogy tárgyalt Li Ko-csiang kínai miniszterelnök-helyettessel Budapesten folytatott tárgyalásait követően. (A politikus arra számíthat, hogy jövő tavasztól ő lesz az ázsiai óriásbirodalom új miniszterelnöke.)

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Dr. Felipe: Szerintem tuti szarabbra mint az IMF. Míg megy a háború a szemét IMF ellen, addig a qrbán eladja az országot a kínaiaknak...a nagy vezető...
bra048
Egyértelmű, hogy büdös a az IMF pénze. Annak használatát komolyan ellenőrizhetik. Amennyiben az ország a kínai pénz ellenére is bedől, akkor a magyar tehén kínai tejet ad majd. Jó kilátások ? Majd Viktort adjuk zálogba. Hátha Kínában is csinál fülkeforradalmat. Ehhez ért az istenadta !
coyote3
Hát nézzük csak kicsit ezt a dolgot. Ha jól hallottam a hírekben , akkor állítólag 1 milliárd eurót kapunk első körben fejlesztésre. Csak feltételezem, hogy ez a fejlesztés azt jelenti, hogy pályázni lehet erre a pénzre. Ahogy a jelenlegi pályázati esélyek állnak, ebből jut pár udvari fogorvos és Nyerges barát kistafírozására. Persze ezzel némiképp nő az államadósság is.(nagyjából 300 milliárd forinttal...) Amit majd a zemeberek kifizetnek...Ügyes.
silber13
@horganyember: és Vityának a Grazig közlekedő sárga kocsi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.