A Jobbik országos elnöksége feloszlatta a párt 11 borsodi szervezetét, valamint a további kivizsgálásig felfüggesztette további öt szervezet működését. Az ügyvezető megyei elnökség két tagját, Kovács Árpádot és Vincze Tamást, illetve az ózdi és a kazincbarcikai választókerület szervezőit is azonnali hatállyal visszahívta pozíciójukból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
@marlin2: mi köze ennek a történethez a fidesznek? ebben jók vagytok ti is, üldözési mániában.
KöBüKi
@zsolti: Bocs,de tanulmányozd az elmult husz évet,és megkapod a választ.!!!Az is elég ha a két cuci idöszakot tanulmányozod a fütykösök viselkedése,megnyilvánulásai igéreteri szemszögéből.!!!
Ilyen mocsok hazug bandát még nem hordott a hátán az anyaföld.!!!
zsolti
@KöBüKi: bocs, de nem értem, ha a jobbik vezetése szétkerget 11 kis helyi szervezetet, mert lövöldöznek meg keverik a szart, akkor az miért a fidesz sara...

mindegy. lényeg, hogy a jobbikosok szentek és sérthetetlenek, mindig csak azok a fránya békaemberek, azok munkálkodnak a háttérben.
KöBüKi
@zsolti: Mert a háttérben ott vannak,és ingerlik,befolyásolják a maguk szájize szerint a
"mágusok"!!!
A jobbikosok is emberek,hibákkal! - de most néztem a parlamenti vitát a TV-ben!!!
Tanulságos volt!!!
bosszants
Valaki azt irta a mai népszabóban, hogy a jobbikot Orbán találta ki magának.
Neki az a zseniális ötlete támadt, hogy mindenféle pártocskával (jobbik, de, etc) megosztja az ellenzéket és bizony ez a politika beválik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.