Hiába fizette ki lakáshitelét a szolnoki férfi, a bank nem vette le az ingatlanról a jelzálogot, így a ház még mindig nem az övé.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Kamatos kamatának kamata???Pénz kell mindenek felett!
kukac50
Fizessen a Bank szankciót! Csak nekünk lehet
ila51
A bank jogi képviselője kiadja a törlési engedélyt az kb négy hónap , azzal el kell menni a földhivatalhoz ami egy hónap , ha minden jól megy...
szaboria1
Valamiről elfelejtkezett a hitelt felvevő amikor kifizeti az utolsó hitelét már akkor kell kérni a jelzálog törlését.Nekem is tavaly októberben járt le a hitelem megkaptam a törlési határozatot amit én vittem be személyesen a földhivatalba és 2 hétre rá meg is kaptuk a törlési határozatot. Ugyanis a több évvel ezelőtt kiadott hiteleknél a hitel felvevőnek kérni kell a törlést és nem a banknak. A bank kéri a bejegyzést a törlést meg a hitelezőnek kell kérni. Nekünk a közjegyző hivta fel a figyelmet erre.
Január
@szaboria1: Ez így volt régebben is, hogy a hitelfelvevőnek kellett kérni a jelzálog törlését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.