A párt indoklása szerint a felelőtlen ígérgetésnek, a populizmusnak akar véget vetni az a Fidesz vezetőségében felvetődött ötlet, amely arra kötelezné a választókat, hogy egy-két hónappal a szavazás előtt tegyék nyilvánvalóvá voksolási szándékukat. Ha mégsem veszik nyilvántartásba magukat, nem szavazhatnak. Bár az elképzelésről még nem született döntés, információink szerint a párt elnökségéből többen támogatják, és Orbán Viktor sem ellenzi. Mind a 2002-es, mind a 2006-os választásokat az utolsó percig bizonytalankodók döntötték el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Talán arról is nyilatkozni kellene, melyik pártra adom a voksomat?
Na ez lenne a demokrácia teljes megcsúfolása. Igaz, fityiszéknek semmi sem drága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Kutyafüle: Én meg továbbra is azt mondom, hogy értelmes, teljesíthető program kell!!!
Egyébként kivel szövetkeznének, mikor körbeutálják egymást?
Köszönöm érdeklődésedet, menni még bírok...:)
Kutyafüle
@adrenalink: Nekem is vesszőparipám a jó program írás, (volt egyszer egy kis.nagy ember, aki azt mondta, hogy tele van a fiók programmal, azóta is azt nyögjük))
Szóval tapasztalatból tudom, hogy a valódi igazi programot nem jó idő előtt elsütni, mert abból a másik programíró már előre profittál.
Ha gondolod ezt inkább priviben kifejtem:)) De összegezve nem látom, hogy beindulna egy normális útirány, szerintem mindenki a gazdasági válság miatt nem mer előre lőni.:))
adrenalink
@Kutyafüle: Ne fogjunk már mindent a válságra, mer telesírom a fürdőkádamat! Nyolc évig homoríthattak volna valamit, nem volt mindig válság...
Kutyafüle
@adrenalink: Ne sírjál Kékszemű, mert akkor nekem is kell:)) Ha nem ilyen finoman fogalmazok, akkor azt is mondhatnám, hogy hova tartjuk a markunkat, vagy kinek a popóját kell kinyalni, de én ilyen csúnyát nem mondok. Á? még csak nem is gondolok rá.
adrenalink
@Kutyafüle: Riszálnak ezek mindenkinek, de senki nem izgul rájuk!
Kutyafüle
@adrenalink: Riszálunk így is -úgyis (úgyis!!) Majd az lesz a kérdés, hogy a Fidesz miként szelektál, kikből lesznek a 2/3-os többség ki lesz túl hülye ahoz, hogy beleszóljon az ország dolgába, vagy ha nem, akkor marad "VADBAROM"" (regisztráció)
Na ennyi mára:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.