Megszüntették a még folyamatban levő nyomozásokat is azokban a filozófus professzorok ellen indított ügyekben, amelyekben Budai Gyula kormánybiztos kezdeményezett eljárást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
". . . . . , amelyekben Budai Gyula kormánybiztos kezdeményezett eljárást."

"Aki a hatóság előtt mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádol, más ellen bűncselekményre vonatkozó koholt bizonyítékot hoz a hatóság tudomására. Három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Ha a hamis vád alapján büntetőeljárás indul öt év, . . . "
A hamis vád annyi rendbeli bűncselekményt valósít meg, ahány személyt vádolnak valótlanul!! Egy rendbeli, ha egy személyt több bűncselekménnyel vádol vagy a hamis vádolás mellett koholt bizonyítékot is ad az elkövető a hatóságnak!!
Gondolom, az ügy volumenére tekintettel a legfőbb ügyész hivatalból megindítja (esetleg már megindította) az eljárást az igazságszolgáltatás rendjét, tisztaságát, zavartalan és törvényes működését támadó (meggyalázó) feljelentő ellen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.