Magyarország végül meg fog állapodni az IMF-fel - vélekedett a Raiffeisen Bank bécsi sajtótájékoztatóján Herbert Stepic. A bank vezérigazgatója szerint Magyarország nem hasonlítható Görögországhoz....

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@anka: Jaj, de aranyos:)) Köszi!! Apukának meg lehet mutatni, hogy mi a demokrácia:))
anka
@Kutyafüle: - nálunk demokrácia van! - nálam a sodrófa...:)))))
Kutyafüle
@anka: A demokráciáról mindíg az a jelenet jut eszembe, volt egy habzó szájú főnökasszonyom, ( a nyalizók voltak a kedvencei) értekezletet tartott, aztán annyira beleszeretett a saját hangjába, hogy az értekezlet végén már üvöltött, és verte az asztalt"majd én megmutatom,hogy itt demokrácia lesz!" és verte -verte az asztalt.
Én meg elképzeltem, hogy mi lenne, ha Hitler bajsza lenne? Ezen a saját viccemen annyira kellett röhögnöm, hogy fuldokolni kellett. Ez mindíg eszembe jut:))
darwin
@Kutyafüle: A gyerekeimnek próbáltam anno megtanítani ezt a módszert,bejött nekik.Észrevettem magamon,hogy most felnőttként is,még néha "mozizok".Jót tesz.
X-ray
Görögországban a minimálbér 877 euro, a 2011. július 1-i állás szerint.

Itt mennyi???
Kutyafüle
@darwin: Sajnos én mindíg mozizom, ez nem mindíg jó:)) Néha váratlan helyzetekben felnevetek, vagy elszomorodok. Azt mondta rám a picológus, hogy túl élénk a fantáziám:))
Aztán én is picológiát tanultam:)))))Ez egyébként az audió-vízuális emlékezet fejlesztésére nagyon jó:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.