118 millió a rendszeres jövedelme, amihez jött még 476 millió mellékes. Közzétették a miniszterek és államtitkárok tavalyi adóbevallásainak nagyon rövid kivonatát. Továbbra is Pintér Sándortól érdemes a hónap végén kölcsönkérni, bár a tavalyi 1,6 milliárd helyett idén csak 118 millió forint a rendszeres jövedelme, de ehhez jött még 476 millió egyéb. Jellemzően 18-20 millió forintot keresett egy kormánytag tavaly, ez derül ki a nyilvánosságra hozott adóbevallásukból. A legtöbbet Pintér Sándor vitte haza, 118 millió forint rendszeres jövedelmét 476 millió forint tőkejövedelemmel egészítette ki; ez származhatott eladásból, befektetésből, osztalékból, árfolyamnyereségből (lásd keretes írásunkat). A nyilvánosságra hozott nyilatkozatból az nem derül ki, hogy mi volt a 476 millió forrása. Pintér 2010-es, 1,6 milliárdos jövedelménél annyit lehetett tudni, hogy a miniszteri megbízatás kedvéért az összeférhetetlenségi szabályokat betartva eladta az ország jelenleg legsikeresebb...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Hiába az alvilág mindig is jól jövedelmezett !
Fater59
Hiába az alvilág mindig is jól jövedelmezett !
Dulcinea
Pont egy maffia vezér ne keresne jól!
Zolee75
Van akinek mindent lehet!A többieknek quss van!Ez Magyarország!Még mindig nem szereti a kormány a konkurenciát!Ezt ne feledjük!!
lópicigáspár
Ez a cikk évről beszél, pedig inkább havonta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.