Veszélybe került hazánk egyik fontos, nívós iskolája, amely túlzás nélkül megpecsételheti a legifjabb generációk sorsát az északkelet-magyarországi régióban. Az állami támogatás ugyanis egyszer csak elapadt, a szülők és a helyi civilek most még kitartanak, de több mint ezer diák jövője jelenleg is erősen kérdéses. Mi lesz ezekkel a gyerekekkel?

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez itt kérem Orbánia

Már nem is sumákolnak egyenesen belevágják a képükbe

Bajban van az egri Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium, ártunk és qurmányunk uralkodása eredményeként elsőbb töredékére csökkentették az állami támogatásokat, majd ellehetetlenítették a célzott támogatásokra való pályázatokat is.
Az illetékes NER-társ Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár nem laca-facázott kerek-perec az javasolta a Neumann vezetőségének, illetve kuratóriumának, hogy központi forrás híján keressenek egyházi fenntartót az iskolának. Kiemelvén, hogy az akár 400 millió forintos állami támogatást is hozott volna magával.
Dr. Proktor
Mi lesz, mi lesz? Majd mennek Ausztriába tanulni, oszt'jónapot...
A kormány pedig elmehet a csúnyába az egyházi fenntartó emlegetésével, mert azoknak a pénze is tőle, tőlünk származik, csak amíg ez a pénz átfolyik az egyházakhoz hogy onnan az iskolákhoz jusson, az egyházak elszámoltathatatlanságának következményeként itt-ott lecsapolódhat...
Ezeknél már nincs is egyenes út!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.