A valutauniók "könyörtelen logikája" azt diktálja, hogy az euróövezetnek bankunióra és szorosabb költségvetési integrációra van szüksége - mondta a brit pénzügyminiszter, aki szerint a spanyol bankrendszer problémáit "azonnal" meg kell oldani. Persze a briteknek eszük ágában sincs feladni saját pénzügyi rendszerük szuverenitását.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Meg a banki indexálási trükköt kell azonnal megszüntetni, továbbá az ennek áldozatául esetteket sürgősen kárpótolni kell!Az USA-ban már hónapokkal ezelőtt a bankok 250 milliárd dollárt ajánlottak fel a bank károsultaknak még a bírósági tárgyalás előtt, na kérem, ugyan ezt Magyarországon is meg lehet tenni, mert a banki indexálási trükk miatt ma Magyarországon kb. 300 ezer család az áldozat a bankok által megduplázott havi törlesztőrészletek miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.