Hűtlen kezelés gyanúját is felveti vasúti szakszervezeti vezetők szerint, hogy a MÁV nem azokat a vonalakat újítja fel, amelyeknél ez szükséges lenne, ehelyett viszont olyan helyen indultak munkálatok, ahol arra semmi szükség. Egy pénteki, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a fejlesztési minisztérium képviselői között zajlott, videóra vett egyeztetésen a minisztérium képviselője is azt állítja, nem tudják elérni, hogy ne "más szempontok" érvényesüljenek a döntéseknél. Emellett elárulja: a minisztérium sem hiszi, hogy a kormányzati nyilatkozatokban szereplő 8 milliárdos megtakarítás elérhető a vonatok ritkításával, lesznek vonalbezárások, csak meg kell várni, hogy legyen mire, például az IMF-re fogni a döntést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin2
Három éve a Doktor Völner még feljelentgetett(!) (a vonat csökkentések kapcsán), két éve - az adómentes pálinkától üvegesszemű polgármesterek társaságában - újranyitotta csúnya szocik miatt(!) megszünt vonalakt, aztán gyorsan megszüntette az újranyitott vonalakat - megalkotva a völneri szellemvasutat!!
Most meg a IMF-re kenné a saját balf@szságát??
Ez egy igazi patkány!! Vagy nem??
kkalman
@Horizont: Arra azért nem vennék mérget, hogy a vezír sok mindenről nem tud. Ha máshonnan nem, akkor a "kémei" jelentenek neki mindent. Az meg érdeke, hogy legalább a látszatát fenntartsa annak, hogy a sok hülye miniszter és államtitkár úgy érezze, hogy ő fontos ember, és szabadon dönthet bizonyos dolgokról.
másvirág
Bárki lenne hatalmon ugyan ezt tenné !
Hogy miért ?
Mert agrár és közlekedési támogatást nyújt jelenleg az Unió. (Mást nem támogat.)
Ha nem veszük igénybe elveszik tölünk.
Miért nem nagykaliberű fejlesztébe kezdünk ?
MERT NINCS FORINT ÖNRÉSZE AZ ÁLLAMNAK !
Gyurcsány Ferenc vezetése alatt az Unió a vízgaldálkodást és úthálózatfejlesztést támogatta.
Ez volt akkor a MÓDI.?Volt önrész?.Bizony az IMF biztositotta az önrészt magyarországnak.
(Győgi Orbán bús hada a mai napig ezt a kölcsönt.) (Legyünk tárgyilagosak :ezzel járt .)
Két év múlva 4-év tűrelmet kérnek a néptöl ,hogy helyrehozzák ami 25 év alatt nem sikerűlt.
Ki lesz aki türelmet kér ? Ha tudnám én lennék a miniszter ! :-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.