A mai napon jelentették be az ország villamosenergia elosztói, hogy elindítják a Magyar Energia Hivatal felügyelete mellett az okos mérés pilot projektet, melynek célja, hogy gyakorlati tapasztalatokat gyűjtenek az intelligens mérőeszközök magyarországi használhatóságáról. Az Európai Unió előírásai szerint az árampiacon 2020-ra a fogyasztók 80 százalékánál intelligensre kell cserélni a mérőórákat, amennyiben a csere gazdaságilag indokolható. Egy okos mérő ára 100 euróra tehető, ami többszöröse egy ma használatos óráénak, vagyis a pilot eredménye sok tízmilliárd forint sorsáról dönthet majd....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pipec56
Az agya süljön ki annak a b...aki ezt kitalálta, ugyanis majd velünk tisztességesekkel fizettetik ki az árát. Bezzeg ez az "okos" energia rakás a magán áram termelést nem akarja engedni. Mert az konkurencia lenne. Ezeket a "modern" mérőórákat a szélhámosok úgyis megfejik.
KöBüKi
A gázátemelőkhöz kellene már felszerelni mérőórákat,amelyek a fütőértéket mérik.!Aztáűn rögtön kiderülne,hogy hány milliárddal csapják be évente a fogyasztókat a szolgáltatók.!!!
darwin
Ugyan melyik csókosnak vannak elfekvő készletei vagy kapcsolatai óra ügyben?
csikknorisz
Az uniós észlények megint kitaláltak egy marhaságot, már megszoktuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.