Régen a zürichi bankárok is magyar étkezőkocsival jártak Baselbe, de a MÁV szerint ma már nem éri meg, így szombattól megszűnt ez a szolgáltatás a hazai IC-ken. Az egyik utolsó járaton egy tucat szomorú férfi kortyolta a sört műanyag pohárból, és reménykedett, hogy egyszer majd ismét lehet enni-inni a vonaton. Már ha addig nem szedik szét a kocsikat a fémtolvajok.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

esdi
Sajnos nekünk - így általában - nincs pénzünk étkező kocsi igénybevételéhez. Jöttem már a nyugati határtól IC-vel, azok akik a rothadó kapitalizmusból jöttek -. nyugodtan és bőven vásároltak. Nekem maradt a házilag összedobott szendvics, meg nagy flakonból kicsibe átöntött ásványvíz. Meg a keresethez képest horribilis vonatjegy meg IC pótjegy. Így dőzsölünk mi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.