A Századvég Gazdaságkutató legújabb prognózisa szerint a magyar GDP 0,8 százalékkal zsugorodik 2012-ben, majd jövőre csupán 1 százalékos bővülés következezhet. Idén az áht ESA-hiánya GDP-arányosan a tervezett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Amikor az ember sikerről beszél, akkor ez azoktól a céloktól függ, amelyeket kitűzött magának.”

(Orbán Viktor 2012. 07. 16.)

"A nyílvessző mindig célba talál, ha célt utólag határozzuk meg."

(ismeretlen dakota harcos)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@nahát: hát mondjuk a görögcsődös varga, kósa kommunikáció mintha nem befele szólt volna. és ez mintha felülírná ezt a kijelentésed: "Egy kormánynak mindig optimistán kell nyilatkozni, ezt várja tőle a piac. "
vagy a viktorék nyugodtan akarhatják azt is ami rossz az országnak, mert őőőők. a mi vezéreink?
nahát
Nem szóltak nekik hogy nem szabad az igazságot megmondani. Most már tudják!
Ez 2 éve volt és nem hivatalos kormány nyilatkozat volt hanem két kormánypárti/kormánytag ember nyilatkozata. Hogy mi a rossz az országnak az szubjektív! Lehet nézni pillanatnyilag, rövid vagy hosszútávon is. (Ha kiveszik a vakbeled az pillanatnyilag nagyon rossz, később már csak kicsit fáj, hosszútávon meg nem is fog hiányozni, meg leszel nélküle és örülsz hogy még egyszer vakbeledet már nem vehetik ki) :)
bundi
@nahát: ezt próbáltad már olyannak elmagyarázni, akinek emiatt mondjuk hirtelen megugrott a törlesztőrészlete?
" Hogy mi a rossz az országnak az szubjektív! Lehet nézni pillanatnyilag, rövid vagy hosszútávon is."
egyébként ha a pénzügyi vizsgálóbizottság elnöke kezd így nyilatkozni, az rossz ómen szokott lenni nem gondolod?
bundi
@nahát: egyébként ha valaki az országának több száz milliárdos kárt okoz az árfolyammal való játszadozásaival, akkor el lehet intézni ennyivel?
"Nem szóltak nekik hogy nem szabad az igazságot megmondani. Most már tudják!"
ráadásul úgy hogy az egyikük pénzügyi főmufti a kormányban.
és most ő kalapozik az imf-nél.ez gáz szerintem.
bundi
@nahát: ja és még valami, amit csak most vettem észre az írásodban."Nem szóltak nekik hogy nem szabad az igazságot megmondani. Most már tudják!"
meg vagy győződve arról hogy ez a nagy csődben vagyunk, meg mindenhonnan csontvázak dőlnek ki szöveg ez az igazság?
és most már minden rendben és sokkal jobb a helyzet mint akkor?
nahát
szerinted rendbe volt az ország?, 2008 imf hitel-bajnai, Emlékeim szerint 4 évre vette fel, mert különben csődbe ment volna az ország. 2012-ben ebből 1000m -t kell még visszafizetni. PPP szerződések szerinted rendben vannak? Pl.: Corvinus campus épült 2 éve 6 miliárdból, 20 év alatt 20 miliárdot kell az államnak kifizetni utána!!! Éves szinten az építési költségek több mint felét ki kell fizetni 20 évig. És ilyen és hasonló PPP szerződés van közel 100 még! Ilyen csontvázakra gondoltál? A tetves szocialisták évtizedekre bebiztosították a cégeiknek a pénzt, az országot meg gazdaságilag taccsra tették. Lehetne még sorolni az általuk kötött az országnak előnytelen szerződések tucatjait!!
A devizahitelre visszatérve a devizahitelek 2003-után sokasodtak meg , mikor az elkúrtuk kormány elkezdett keménykedni a lakáshitelekhez köthető adókedvezmények megnyirbálásával. Már akkor lebeszéltek a bankban a devizahitelről pedig kedvezőbb lett volna, pontosan az árfolyam ingadozás miatt. Hittem nekik és jól jártam, 1 év múlva vége és még mindig annyi a törlesztő részletem mint amivel kezdtem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.