A gyászoló szülők nyugtatókon élnek a tragédia óta, a gázoló nem tett vallomást. Ügyvédje állítja, volt rajta napszemüveg.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

diktátor
Megtörtént eset!!!
helyszín: megyeszékhely, idő: vasárnapi ebéd utáni időpont, sétálóutca kevésbé forgalmas része, 30 km/h tábla. Forgalom semmi.
30-al csordogáltam az úton és már messziről figyeltem egy babakocsit toló hölgyikét. Lézengett a járdán, megállt, kirakatokat bámult, látszott rajta, hogy baromira ráér és unatkozik. Jobbra kis ívben készültem kanyarodni, ő szemből jött a járdán. Ahogy kitettem jobbra az indexet szinte FUTNI kezdett a babakocsival, hogy előbb érjen a kereszteződéshez és meg kelljen állnom. Azért futott, hogy MEGKAPJA AZ ELSŐBBSÉGET az IDIÓTA 3,14CSA!!!
Méterekre volt a járda szélétől, ezért megállás nélkül kanyarodtam. Visszapillantóból láttam, hogy megáll az út közepén és utánam bámul. Azután elindult ismét ráérősen, bámészkodva.
Sajnos léteznek ilyen agyatlan, felelőtlen tulkok, akik mintegy pajzsként lökik maguk elé a babakocsit és elvárják, hogy mindenki vészfékezzen!
Szomorú, de vannak ilyenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Aki a világra hozott az a vén hülye.!!!
szaboria1
Egy tragédia miatt megint egymásnak estek. Én vizsgabiztos voltam az ATI nál de nem tudok véleményt mondani 100%-an ,mert ez a szakértökre tartozik. A képet megnézve ha a kocsi törését nézem akkor nem szemből közlekedtek a babakocsival, és itt ha van a hangsúly.
Pálinkafőző Rézüst
@dr. prédikátor: @Dr.Doktorovics trinitron dr.: Emberek, ne szabaduljunk el érzelmileg! itt mindenki csak a tv-ből, meg az "igazmondó" újságokból von le következtetéseket, amik szart sem érnek!!!Annyit meg pláne nem, hogy itt régi motorosok gyalázzák egymást! Várjuk meg a hivatalos szakértői véleményt, lehet, hogy több is lesz, és akkor lehet a VALÓS tények után a véleményeket kicserélgetni! Addig is béke mindenkinek!
Levendula
@dr. prédikátor: ... és még az én hozzászólásomat törölték??? :)
b.r.i.
B...

Én csak annyit szeretnék ehhez az esethez hozzáfűzni, hogy gusztustalan az újságírok hozzáállása a balesethez! Bárki nyilatkozik soha nem azt írják le ami az illető szájából elhangzott!!! Én ott voltam ennél a balesetnél / mentőnek én adtam át a két kislányt!/ és nem az édesanya tolta ki a babakocsit!!! Szabályosan ment forgalommal szemben! Az a vénasszony nem figyelt, állítólag matatott valamit az autóban! Kérdem én: milyen ember az ilyen???
Én maximálisan a család mellett állok!!!
ila51
@b.r.i.: Most szólok ehhez a tragédiához először , nyugodjonak békében a picik(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.