A Kúria megvizsgálja, szükség van-e a médiában szereplő rendvédelmi dolgozók, büntetés-végrehajtási alkalmazottak és rendőrök arcának kitakarására - mondta Darák Péter, a Kúria vezetője pénteken délelőtt tartott sajtótájékoztatóján. A rendezvényen a Kúriát érintő változásokról és a szervezet előtt álló feladatokról is beszámolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Nem szükséges, sőt a gyermekeik képét is ki kell tenni. A lakcímüket és a családjuk minden adatát is.
lópicigáspár
Ide jutottunk! A bűnözőnek jogai vannak, az állam szolgáinak, meg csak kötelességük! Egyáltalán azt nem értem, hogy a médiában miért is nem így jelenik meg egy kép: K. Béla vélhetően elkövetőt Kovács II. József bv. főtörzsőrmester vezette pórázon, aki Vácon a Fő utca 5 szám alatt lakik Erzsébet nevű feleségével, László és Jolán nevű gyermekével. A felesége a helyi Tescoban pénztáros, a gyermekei pedig a Virág utcai óvodába járnak. :-(((
zabhegyező
Két barátom lett rendőrből biztonsági őr, mondjuk nem ajtónálló!
Elegük lett abból, hogy csak a bűnözőknek van joguk nekik semmire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.