Az MSZP szerint a kormány az új munka törvénykönyvével újabb "rabláncot" tesz a dolgozó emberekre. A Jobbik egyszerűen "rabszolgakódexnek" tartja az elkészült törvényeket.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
De jó, hogy már nem dolgozom! A meggondolatlan beszólásaim miatt ( mert nem tudom tartani a pofámat) júliusban biztosan kirúgnának. Indoklás nélkül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@entero: Meglátszik hogy nem régen vagy itt.!A választások előtt is JOBBIK-os voltam,rájuk szavaztam!Ma már nem vagyok elégedett velük,sokkal több radikalizmus kell a parlamentben és főképp kivül.!
De még ma is az egyetlen párt a palettán akiktől várható -ha várható - megoldás.!!!
A maszop,a fütyisz az ominózus nyolc év alatt együtt mutyiztak mert rá voltak kényszerülve egymásra.!!Lásd Budai Gyula szélmalom harcát.!
Egészen az olajszőkitési maffiáig vissza kell nyulni és visszarakatni azt a mintegy 60 ezermilliárdot,amit kisepregettek.!!!
kissnagy
@KöBüKi:
"Kétségtelen,hogy a cuci. évek a magyarból birkát csináltak,tisztelet a kivételnek.!!!"
---szerintem nem bírkává, hanem önzővé, ami a szocista rendszer legnagyobb kritikája,ha "teoratikusan" nézzük a dolgot! Önzővé! Különbség "nyertes" és lúzer között az, hogy tudja-e érvényesíteni akaratát, vagy sem! Más -általában- nem érdekli, és bizony ebbe belefér az is, hogy más érdekében nem nyitja ki a száját, vagy más kedvéért nem megy ki az utcára!
Jómagam nem vagyok olyan helyzetben, mint Te, a reggeli felkelés dönti el, hogy nyertesnek, vagy lúzernek érzem magam!
"létre kellene hozni a Magyar Néppártot,bejegyeztetni és elinditani egy a magyar népért tenni akaró programmal!!!"
---mi lenne a garancia arra, hogy ne legyen tucat belőle? Nos- mint Kínában, (bocs,de mindenkitől lehet tanulni valamit)- pártelnökség=max. 2 év, min.elnökség max. 4 év stb.
"Vagy eladni mindent amit egy élet munkájával összeszedtem és kitelepülni Hollandiába.!!!"
---csak ezt ne! Különben beigazolódik a herdeli jóslat: eltününk, mint...oly sok már letünt nép és kultúra...
kissnagy
@KöBüKi: bocs eltelt pár perc, és már finomítanám is: a kisember azt a keveset is félti, ami maradt neki!
És miért maradt neki kevés?
mert:
a rendszerváltáskor ellopták az orra elöl az egész országot (amit persze ő épített) ravasz páttitkárok, gyárigazgatók és benfentesek, akik ma már milliárdosként "osztják az eszet"
mert:
nem tudja megfizetni a korrupciót (Hofitól tudjuk: korrupció az, amiből kimaradsz!), más eszköze, segítsége pedig nincs az érdekérvényesítésre!

mert: 12 évet dolgozik bejeltetlenül (nem tudva) annak az országgyűlési képviselőnek, aki tegnap lelkesen tapsolt a "munkavédelmi" kormányjavaslatoknak

mert: 20 éve minimálbéren van bejelentve, hallgatja a tulaj nyavajgását, hogy miért, majd szeptemberben azt is megtudja, hogy az új kocsival hol nyaralt 3 hétig a főnök
mert:rosszul döntött! Nem tisztességes szakmát, diplomát kellett volna szerezni-e, hanem tőkét! Mindegy, hogy milyen áron!( húúú ezért még Marx is megdicsért volna:(((()

Most hírtelen csak ennyit toldanék még hozzá!
diktátor
@kissnagy:"... eltününk, mint...oly sok már letünt nép és kultúra... "
Akik nagyon várják:
www.youtube.com/watch?v=Dok0e7_IbAU
szaboria1
Akik itt azt állítják, hogy a 47 ezer forint elég annak már a második nap nem lenne elég. Vegyük sorba a kiadásokat egy 5 fős családnál, ebből 3 gyermek. Van egyszer 47000.-ft plusz 3x16000.-ft ez összesen 95000.-ft. napi étkezés napi 1 fő/300.-ft veszünk már el is ment 46500.-ft. Rezsi társasházban lakónak kb. havonta 40000.-ft marad 8500.- ft akkor ezek szerint segélyek nélkül így is meg lehet élni. Ilyen problémával az én környezeteben nagyon sokan vannak. Vidéki embereknél már az is öröm ha az egyik szülőnek van munkája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.