Teljesíti a Pick a hungarikummal együtt járó előírásokat, így a téliszalámiba kizárólag magyar hús kerül, viszont az európai oltalmat élvező "szegedi szalámival" együtt járó rendkívül szigorú előállítási szabályokat a hazai sertéságazat súlyos válsága miatt nem lehet és nem is rentábilis betartani - mondta a HVG.hu-nak szegedi gyárat is működtető Bonafarm Zrt. vezérigazgatója, Csányi Attila.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@varrólány: akkor még jó volt! Egyébként ez a csányi gyerek most (is) baromi nagyot hazudott!!! Ismerek ott dolgozókat. A feldolgozás előtt szedik le a szlovák és egyéb nációjú címkéket. De mindenkinek kuss van, (riportot, nyilatkozatot nem adhatnak) vagy különben a röppálya még halálos is lehet. Qrva sok pénzről van szó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Pálinkafőző Rézüst: Két dudás egy csárdában vajh elfér - é???
Pálinkafőző Rézüst
@KöBüKi: el, ha min. 2 helység van a csárdában..:))
KöBüKi
@QQCSI: Jelentős változás akkor lesz kis hazánkban,ha a nyugati trendet követjük.!
Nem hagyjuk a végtelenségig elszemtelenedett kereskedőket basáskodni,és megteremtjük a gyártó,termelő,feldolgozó szféra becsületét,ahol jelenleg a legtöbb ember minimálbérért dolgozik,és gyakorta a munkáltatója még azt sem tudja időben kifizetni.!!!És ha ezekben a dolgokban rend lesz,akkor lesz GDP és lesz vásárló erő.!!!
zabhegyező
@Bástya Elvtárs: Kedves Bástya Elvtárs, én ott a legutolsó ember voltam!
Rajtam (rajtunk) csak a port verték el, de információval nem szolgáltak.
qxy
@KöBüKi: Jó nekem . mert ha valamire nagyon meg éhezem, csinálok. igaz nem 50 kilót, csak annyit ami nekünk elég. Most arra az igazi gépsonkára vagyok rá kattanva. Szereztem is egy gépet és nagyon finom.
qxy
@Pálinkafőző Rézüst: Igen. Mangalics, szamár. Mondjam a fűszereket is? teljesen mindegy mert sokan tudják. de nem az a lényeg igaz az is de az érlelés az ami .na meg a többi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.