Orbán Viktor is tudhatott a magyar húsipar „sötét titkáról”: Németországban szavatosságát veszíteni készülő fagyasztott sertéshús került hungarikumokba.

Forrás: fn.hir24.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Egy kis körtánc Orbán-Csányi módra a húsiparban. Kicsit hosszú a cikk, de nagyon tanulságos. Fanoknak is ajánlott!
kopeba
A legtöbb magyar húsfeldolgozó német francia húst dolgoz fel amit Dunakeszin tárolnak és onnan szállítják a feldolgozóba. Van köztük zöld és barna is ,ki milyen színt parancsol. Hála az uniónak ,mivel tönkrevágták az itthoni állattartást. Amit itthon vágnak azt a hentesek eladják minimális része kerül feldolgozásra .
kopeba
Az unió felzabáltatja velünk a német, francia szemetet.
Pálinkafőző Rézüst
@kopeba: ez csak részigazság!
"Nem csoda, hogy a tárca bizonytalan: a húsipar vitathatatlanul hatalmas lobbierőt képvisel. Egy a tárcánál dolgozó tisztviselő a magyar importkorlátozásról így számolt be lapunknak: „Mit gondol, ki volt az első, aki először verte az asztalt a minisztériumban, hogy vonjuk vissza a tilalmat? Csányi Sándor egyik embere.”
El kell olvasni végig a cikket, csak úgy van értelme!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.