A rendőri vezetőket is érintő korrupciós botrány is közrejátszhatott abban, hogy Pintér Sándor a hírszerzés és az elhárítás erősítését, átalakítását tervezi. A Belügyminisztérium olyan törvényjavaslatot készít, amely szerint a fontos pozícióban lévőket bármikor megfigyelhetnék, de egyelőre a kormányon belül is vita van a javaslatról.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
Féltek , fostok , listáztok , megint elérjük azt , hogy szomszéd a szomszédot , barát a barátot , gyerek a szülőt stb ..
Utolsó tetű banda !
Matyi et. hozzátok képest , egy jó lakott napközis volt !!!::))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
A Belügyminiszter az ország őrző-védő szolgálatainak a tulajdonosa. NAPI tiszta jövedelme egy milla körül van. Nem irigylem tőle. (Az olaj szőkítés során keményen megalapozta a vagyonát. Volt hogy naponta kétszer is elballagott a méretes irattáskájával.a milliókért!)
Az viszont már zavar, hogy egy morálisan igen ingatag (pártokat érdekei alapján váltogató) ember egy hatalmas fegyveres testület felett rendelkezhet. Az irányítása alá tartozó (fegyver viselésére jogosult!) őrző-védők száma biztosan összevethető az egykori munkásőrök számával!

Most meg még egy "kis" fegyveres hatalmat akar magának ez a "nagy" ember...
Nem kellene valakinek (mondjuk egy miniszterelnöknek) azt mondania, hogy ELÉG !

Amiig még nem késő...
entero
Itt mindenkinek rangos pozíciója van, hogy ennyire aggódtok?
Hellcat
Irigyli orbán TEK-jét biztos, ezért kirugta pár haverját azt ezzel az indokkal csinálm magának ő is egyet.
IQrájderöcsém
Kaptam pár hete egy gyorsan terjedő emailt az új diákigazolványról. Arról írt, hogy majd a chipes rendszerrel jól megfigyelnek minket a műholdakon. Jót mosolyogtam rajta, kitöröltem.
Pár napra rá néztem valamelyik tudományos csatornát, és egy az egyben ezeket mondták el az új chipes igazolványokról. Szép kis jövő elé nézünk..
onizuka
@IQrájderöcsém: :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cruiser
@Fater59: 57 szar év alatt ők is tanulhattak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.