Akár többéves börtönbüntetést is kockáztatnak azok, akik jövő év január 1-től - amikor hatályba lép az új Btk. - rossz minőségű, egészségre ártalmas vagy hamis minőségtanúsítványú élelmiszert hoznak forgalomba - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője, országgyűlési képviselő pénteken, a Vidékfejlesztési Minisztérium előtti termelői piacon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Gabika drága! és aki annyi pénzt sem biztosít a népnek hogy ezt a szart meg tudja venni? az mennyit kapna jövőre .? hülye tyúúúúk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bubu1
És aki előállítja,gyártja az mit kap - gondolom semmit.A kereskedők szívnak majd megint vagy mi a szösz?
hvg.hu/itthon/20120629_Angyan_lista_Pick_gyulai_csabai
qxy
Sajnos ez így van. A teszkóban néztem épp a virslit olcsobb mint a füstölt szalonna. Vagyis? mi a " szar lehet benne"?Jó annak idején mi is csináltunk olcsó parízert mert verseny volt de kiszálltam. Sok fajtát csináltam meg is kostoltam. De amikor már én sem akarom meg kostólni az már húha. Na ezért hagytam abba. Tényleg eszméletlen semmiből lehet parízert csinálni.
Hellcat
Bezzeg aki milliárdokat lop...az ott ül a parlamentben.
Pipec56
És aki rossz miniszter az hány évet kaphat, mármint a börtönbe?
Dr.luigilongo60
@qxy: Te nem jól tudod vazze, megaszonták az okosok, hogy az összes szemét nyugatról jön, a magyar cégek meg kizárólag csak kiváló magyar termékeket állítanak elő, persze szerintük a minőség tükrözi az ár-érték arányokat is, azért drága a magyar "szar".
qxy
@Dr.luigilongo60: Nyugi tud a Magyar szert csinálni hazai anyagbol is. de nem most kezdődött ez csak most vették észre meg most verik dobra. már rég ez megy csak a kutyát nem érdekelte. Jó a termék? rá van írva mit tartalmaz? ennyi elég volt eddig. A Baromfi húspép is mert rá van írva hogy az is van benne de miből van a húspép? ? A szeparátor mindent úgy ledarál aprít pépesít hogy senki nem mondja meg hogy csőr ,m láb, toll, kotús bőr. és ha van egy kicsi kell és 5 kiló pép fel vesz 7 liter vizet jöhet a fibrin mentes sertés vér és olyan piros a parízer hogy ebbe tényleg hús pép van. Há rá van írva! ! és nem is kellett külföldre menni. mert ebből kurva sok van.és ez csak egy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.