A honvédelmi bizottság fideszes elnöke szerint aki megszüntetné a Terrorelhárítási Központot (TEK), annak nem fontos a magyarok biztonsága. Kocsis Máté ezt azután tudatta, hogy az LMP-s Dorosz Dávid közölte:...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@silber13: Hol volt a TEK amikor a múlt héten a német kisgép
a Balatonig behatolt és ott is a járőröző rendőrök igazoltatták őket.
Bár a Gripen felszállt de nem az kényszerítette a leszállásra !
A TEK hol volt ?
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Sokszor elgondolkodom azon, vajon mennyire kellett hülyének lenni ahhoz több mint 2 millió embernek, hogy beszopja a hasonló üres dumákat és ezeket a tetveket a trónra ültesse.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: néhányat olvasgathatsz itt is belőlük. Az ő szintjükből lemérheted a kérdésedre a választ!
silber13
@Rézangyal: Biztos, hogy nem voltak TEK vállalatok? Valami, mintha derendene... Valami Termelő Eszköz és Készletező vállalatok derengenek, még a kádári időkből. Bár ki tudja...
Rézangyal
Szerencse, hogy vannak itt mindenkinél értelmesebb hozzászólók is. Nekik emelném ki ezt a kis részletet a cikkből.

"""Kocsis Máté kitért arra is, hogy az elmúlt két év alatt a rendőrség megtisztult a bűnözőktől, létszámában, felszereltségében megerősödött, és "vége azoknak az időknek, amikor a szocialisták a rendőrséget és a titkosszolgálatokat saját céljaikra használták fel".""""

HA-HO-TA
silber13
@nyanya001: Ultrakönnyú gép ellen egy Gripen? Röhej!!! Az a kis gép klpes egy villanypózna korül keringeni, míg egy JAS 39 elmehet nyugodtan a francba a nézők harsány röhögésétől kísérve! Egy helikópáter, az más.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.