Elhúzódó vizsgálatokat, megszüntetett nyomozásokat és egy felmentő ítéletet tud felmutatni Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki a héten adja át jelentését a kormánynak az elszámoltatásról. Az elszámoltatási kormánybiztosok majdnem másfél ezer üggyel foglalkoztak az elmúlt két évben, de ezek többsége a gyanúsításig sem jutott, és jelenleg mindössze négy ügyben zajlik bírósági eljárás. Gyurcsány Ferenc viszont a héten vádlott lehet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Simicskát kellene vizsgálni !
Akkora mint egy kék bálna !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
Már többször írtam: dajcstompika 5 milliárdos beléptetőkapui !!! Erre moccanj rá Gyula !!! Tuti ügy! Csak a hülye nem tudja rá bizonyítani mekkora kárt okozott !!! Ja , tényleg. Akkor hagyd a p...ba gyulus. Majd aki utánad jön .
jancsipapa
Szó sincs itt felelősségre vonásról ,ügyek kibogozásáról .Ugyanúgy ,mint a Keller Lászlónak neki is egyfajta közhangulat generálása és fenntartása csak a feladata. Persze neki nehezebb,mint a Kellernek ,mert az emberek már nem hisznek olyan könnyen .
overdose
Maguk között kellene keresni de az meg van tiltva Gyula különben repülsz(Orbán)
KöBüKi
Nem is fog!!!A fütyisz nélkül fingani sem lehetett a maszop-szadesz kormányzás alatt.!!!Akárkit megtalál,mellette ott a fütyiszes.!
Nem is fog találni senkit.Bárki,némi rálátással már ezrével talált volna.!!!Természetesen ha nem elkötelezett.!
kukac50
@QQCSI: Vizsgálódhatna a Bács-kiskunmegyei önkormányzatnál is visszamenőleg 10 évre. Találna.
kissnagy
@Dr.luigilongo60: "Nem baj ,ez kell az idióta fitymáreszes szavazónak, az se baj ha semmi nem igaz a gyanúsításból, csak köpködni lehessen ezerrel. "

Ezzel a módszerrel még választásokat is lehet nyerni,2/3-osat is! A vad alá helyezetteket ( ha van ilyen) meg 3 perc 20 mp után hazamehet..(Hofi...).
Arra már nem figyel senki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.