Látványosan megugrott a gazdasági bűncselekmények száma a második Orbán-kormány idején, de összességében is tíz éve nem volt ennyi bűncselekmény, mint tavaly - ez derül ki Polt Péter legfőbb ügyész parlamenti jelentéséből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
@nyanya001: és nem nőtt ugrásszerűen a büntetésük! Kis lopásért nagyobb büntetés, nagy lopásért meg felfelé bukás a ranglétrán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
"Egy évtizede nem volt olyan magas AZ ISMERTTÉ VÁLT bűncselekmények száma Magyarországon, mint tavaly - írja a Népszava Polt Péter legfőbb ügyész 2011-re vonatkozó parlamenti beszámolója alapján."

Hogy ebben mi a nem világos???
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: Tehát a kérdésem: "amíg a mozgássérültek állapotának megfelelő munkahelyet nem biztosít, garantál az állam, addig nincs joga visszalökni a versenyszférába azokat, akik korábban saját hibájukon kívül kerültek egészségügyileg hátrányba a munkaerőpiac más szereplőihez viszonyítva."
Ezt honnan vetted, idézted???
senkifia68
@silber13: 16:31-re-

'Azt ugye nem vonod kétségbe, hogy az Európai Unió Legfőbb Ügyészeinek szervezetét nem a FIDESZ irányítja!'

Erre vártam a választ!
L'avenir est plein de passé. (Anatole France)
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: lemaradt: nagyon fontos lenne a válasz, nagyon fontos lenne tudni!
szaboria1
@senkifia68: De azt már miért nem emeled ki , hogy 2008 és 2009-ben volt a legkevesebb. Az értelmezés szerint pontosan az a probléma 10 évre visszamenőleg a tavalyi viszi a pálmát. pedig a kis-nagy ember azt mondta 2 hét alatt rendlesz.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: az értő olvasás nem erőssége. De a válaszadás sem.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.