Nem az ő ötlete volt a Hugh Grantnek írt levél, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a kormány munkáját bíráló angol színész megtudja a tényeket a magyar médiaszabályozásról – mondta el Szijjártó Péter az ATV Egyenes Beszédben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fater59
...neki a sors ajándéka , nekünk és az országnak, a sors legnagyobb csapása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Pálinkafőző Rézüst: A vége lemaradt. "Nem hogy tőletek, akiket nem is ismerek." Így kerek. Bár a lényegen nem sokat változtat, ellenben csak azoknak kellene ezt magukra venniük akik alpárian nyilvánultak meg eddig felém, azaz sértegettek keményen. Lehet vitatkozni, kicsit akár viccesen be is szólni, de van egy határ. Nem emlékszem hogy bárkit is féregnek vagy patkánynak neveztem volna bármikor is. Fordítva viszont már igen. A való életben ezért nem kitiltás volna a "jutalom".
entero
@dr. prédikátor: Általában nem is szoktam a tiedre.
entero
@QQCSI: ZOZO egy másik fórumon volt, meg már régóta ismerem,én csak ajánlottam neki hogy nézze meg ezt is. Megkérdezem már tőle hogy hova lett. Lehet hogy ő már megunta. Nincs hozzászokva ahhoz hogy mocskolják. Én meg nem tűröm el.
Hellcat
Ejha de meglepődtem...kinek fájhatott ennyire az igazság?...nem is értem...
overdose
@KöBüKi: Csak megirtuk a véleményünket! Ez a pasas igenis egy senki csak hosszú a nyelve haver,barát,rokon .
sasi1115
@entero: Ha az mocskolódás, hogy csak szembesítettem azzal, hogy az általa leírtak nem felelnek meg sem a valóságnak, sem a mai helyzetnek (kizárólag a munkájával kapcsolatban), akkor tényleg mocskolódtam. Nem kevésbé, mint ő, aki embereket sértett meg ismeretség nélkül. Ami példát felhozott a "váltásra", az pont nem volt jó, mert több ponton is cáfolható, mivel barátom ebben dolgozik 15 éve, szóval van rálátásom a történetre. A feltett kérdésekre pedig nem igazán válaszolt. Ennyit a korrektségről és a mocskolódásról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.