A börtönszlengből ismert csicska, de akár menő is válhat a rácsok mögött P. Lászlóból a kriminálpszichológusok szerint. Egy biztos: hosszú időt tölt majd bent, elzárva a külvilágtól. Helyzetét ráadásul tovább súlyosbítja, hogy kábítószert fogyasztott. A szerdán előzetes letartóztatásba került P. László maratoni, több mint hétórás kihallgatásán részletesen vallott a rendőröknek, így számos részletre fény derült a brutális gyilkossággal kapcsolatban. A gyanúsított a többi közt elmondta, hogy drogot és alkoholt is fogyasztott a tragikus éjszakán, és olyan szert próbált ki, amelyet korábban soha. A szintetikus, kristályos anyagot a cigarettára szórta, így szívta el. Azt állítja, illetve arra hivatkozik, hogy a drog nagyon kiütötte, főleg, hogy még ivott is, ezért nem tud magyarázatot adni tettére.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tigris lajos
azért kis igazságérzet előjöhetne mindenkiből amúgy ha egyszer egy órára összezárnának ezzel a p Lászlóval azt is megbánná hogy megszületett
kisvirag.simon
Az elitéltek eltartása naponta 7000ft.-jába kerül az országnak!! Tisztességes emberek, meg vergődjenek 22 800ft-os járadékkal. A börtönök többszörösen tele vannak, napozás nélküli barnákkal!! Ez a mocsok a börtönben is menő lenne, mert az erőszakossága határtalan!
diktátor
Akik romantikus álmokat szövögetnek arról, hogy majd a börtönben jól megbüntetik ezt a férget, azokat ki kell ábrándítanom.
"majd a börtönőrök jól elintézik" Börtönőrök minden előírást igyekeznek betartani. Ők ugyanis a megélhetésüket (többé-kevésbé) biztosító fizetésért vállalták ezt a munkát. Nem igazságosztónak szerződtek, akik majd suttyomban jól megsanyargatják a gonosztevőket.
"a többi elítélt majd jól elintézi" Ez sem ilyen egyszerű. "Ököljog" Odabent ennyi a törvény. Aki erőszakosabb, erősebb, aki beveri a másik orrát az a király. Teljesen mindegy mit gondol a többi elítélt, aki megveri a másikat, az irányít. Ennyi.

Mindenkinek további kellemes álmodozást arról, hogy micsoda kemény büntetésben van részük a wellnessbörtönök lakóinak.
diktátor
+ teljes ellátás, napi háromszori étkezés, szállás, tiszta ruha, könytár, sport, konditerem, foci, tanulási lehetőség, orvosi ellátás...stb. Mindezt megkapja egy bűnöző féreg, mert erre van pénz.

Közben becslések szerint: Minden ötödik gyerek éhezik, és az iskolákban taneszközük, felszerelésük sincs, mert nem jut rá pénz.
Telente Idős emberek fagynak halálra, mert nincs pénzük tüzelőre.
KöBüKi
@kisvirag.simon: Lehet segiteni a túl zsufoltságon.!Aki három évnél többet kapott,kivégezni és kész.!!!
kisvirag.simon
@diktátor: nAPI 5-SZÖRI ÉTKEZÉS , ajánlom figYELMETEKBE:Havas Henrik könyvét!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.