Működik -e még a pár évvel ezelőtt hatalmas divatnak számító "fapados" szobakiadás a Balatonnál? Milyen árat tudnak elkérni a szállásadók a 80-as évek szolgáltatási színvonaláért 2012-ben? Helyzetkép...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IQrájderöcsém
Mivel lassan két réteg marad Mo-n: a csóró és a rohadtul gazdag, ezért ennek nincs jövője, csak a "Járda-szigetek utazási irodáknak" és a 4-5 csillagos luxushoteleknek.
Zsoel
- Komsnell! Mittágesszen! Mittágesszen! Jájá, bitebite, jájá, bitebite, já! Bite sőn, komm, csüccs oda meg oda, várten, bitte. Já, kinderpulyák oda! Várten, já! NIHT, asztalt nem tologat!! Dáánke! Várten, várten! Héhéhé! Hé! Cvájte klássze oda!
- Mi? Ide?
- Mért, nem járt még étteremben? Erszte, cvájte, buksza szerint!
Zsoel
A Zimmer Feriben is "megénekelt" időknek sajnos tényleg egyszer és mindenkorra végük.
A társadalmi és gazdasági helyzet is megváltozott mindenhol, ráadásul a cikknek szó szerint igaza van: sok helyen a nyolcvanas évek színvonalát próbálják meg eladni 2012-es árakon. Ezt így nem lehet. A legtöbben tényleg inkább a modern, minden földi jóval felszerelt és nem is túl drága wellness-szállodákat választják a lepukkant lakások és múlt rendszerből itt ragadt üdülők helyett (ahol megállt az idő, mert beruházás egy fillér se, csak hagyják lepusztulni a helyet).
a Pepita
@Zsoel: Viszont nincs kizárva, hogy minimális állag megőrzés mellett 20-30 év múlva az akkori nosztalgiázók körében nagy sikere lenne ennek a feeling-nek...
Zsoel
@a Pepita: Elképzelhető, de erre nem lehet építeni. Azok, akiké ezek az építmények, most akarnának hasznot húzni belőle, nem majd később - az viszont nem megy úgy, hogy sok pénzt akarnak semmiért, akkor, amikor az emberek nagyon alaposan megnézik, mire fordítják azt a kevés anyagi lehetőségüket.
IQrájderöcsém
Mivel lassan két réteg marad Mo-n: a csóró és a rohadtul gazdag, ezért ennek nincs jövője, csak a "Járda-szigetek utazási irodáknak" és a 4-5 csillagos luxushoteleknek.
verőce21
Csak a legalább négycsillagos Wellness-szállóknak van jövője, ahol egész éves a szezon. Véleményem szerint a Balaton jobb fürdőhely, mint bármelyik sós-tenger.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.