Miután Orbán Viktor arról beszélt, hogy nézetkülönbségek vannak az IMF-fel, és példaként a tranzakciós illetéket hozta fel, a forint gyengülni kezdett az euróval szemben. A miniszterelnök nyilatkozata megerősíti azokat az elemzői várakozásokat, amelyek szerint nehéz és hosszú tárgyalásokra kell felkészülni.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@coyote3: Nem hülye az ,csak szemétláda! Hidd el,hogy ő és a holdudvara nagyon jól keres azzal is ha romlik a forint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Pálinkafőző Rézüst: Nagy a valószínűsége.+ Kisorsolják egymás közt,hogy most én szólok be,holnap meg te.Á,én a múlt héten szóltam,be ,most szóljon a Rogán!
sport50
kár volt megszólalnia!!már megint előadják,hogy nem tudják a feltételeket pontosan.persze ki kell szolgálni a jobbikos szavazókat is hogy álljanak át hozzá,csak az a baj ez a mi bőrünkre megy!!!mikor megszavaztatta a tranzakciós illetéket nagyon jól tudta így ezt nem lehet!!nem az ország érdekeit nézi hanem,hogy ők jól járjanak!!
overdose
A gülüszemű nagyokos,ha nem ő akkor a Szijjfasz.vagy a Lázár ebből áll a fityesz!
Disznópofa
Na mármost ha azt akarjuk, hogy ez a "szupervaluta" (aki nem tudná, a FT-ról beszélek)felfelé ívelő szárnyakat kapjon, tudom a felfelé kapaszkodás nem egyszerű de a megfelelő emberrel ez sikerülne! Bízzák meg Erőss Zsoltot, adjanak forintot neki és felviszi a csúcsokra még a Himalája is alacsony lesz a szédítő magassághoz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.