Szeptemberben tér vissza Magyarországra az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) delegációja - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A kormányfő kérdésre válaszolva közölte: azt várják, hogy az IMF és az EU közös delegációja adjon át a kormánynak egy "helyzetösszesítést", abban jelölje meg azokat a pontokat, amelyekben szerintük változtatni kell a gazdaságpolitikán, nevezzék meg az előfeltételeiket, és mondják el a véleményüket a 2013-as büdzsé szerintük módosítandó pontjairól.

Szeptemberben ezeket a felvetéseket a kormány érdemben meg fogja válaszolni - mondta Orbán Viktor, aki biztatónak nevezte keddi tárgyalását az IMF/EU-delegációval.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Egyéb gyanánt az IMF ezután az egyórás "tárgyalás" után valószínűen levonta a konzekvenciákat - ezek hülyék - és le sem fognak bennünket sz@rni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azt várják, hogy az IMF és az EU közös delegációja adjon át a kormánynak egy "helyzetösszesítést", abban jelölje meg azokat a pontokat, amelyekben szerintük változtatni kell a gazdaságpolitikán, nevezzék meg az előfeltételeiket, és mondják el a véleményüket a 2013-as büdzsé szerintük módosítandó pontjairól."
Jól értem, hogy a nagy nemzetvezető testvér, aki idejét nem kímélve értünk harcol a nemzetközi karvalytőke gyarmatosítása ellen, arra kéri nevezett ellenségünket, hogy mondja meg mit kell tennünk ahhoz, hogy a pénzükkel rabigába hajtsanak minket? Könyörgöm kedves Rákosi klón harcolj értünk a hárombetűs szervezet ellen!!!
kkalman
Persze, persze. Folytatjuk szeptemberben, novemberben, 2013-ban, '14-ben, majd az egész szart átpasszoljuk a következő kormánynak csúfolt bagázsnak, hogy utána lehessen őket szidni, hogy még IMF/EU - kormány megállapodásra sem képesek.
Ki van ez találva...
human
Az IMF-nek kell helyzetösszegzést készíteni és útmutatást adni a gazdasági egyensúly megteremtéséhez?!!! Hol van ilyenkor a jobb kéz? Netán éppen valaki zsebében matat? Minek nekünk az útmutatás, ha van egy Matolcsi nevű atombombánk.
Szeptemberben az IMF kénytelen lesz egy egyensúlyi programmal előállni. Novemberben ki lesznek kiáltva mocskos karvalytőkének és decemberben már haza is mennek a családjukhoz karácsonyozni. Pont.
kamazuka
Simor testvér eltávozik az élről s akkor majd!
lópicigáspár
Egyéb gyanánt az IMF ezután az egyórás "tárgyalás" után valószínűen levonta a konzekvenciákat - ezek hülyék - és le sem fognak bennünket sz@rni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.