"Orbán Viktor minden szava beismerő vallomással ér fel". Kemény hangú közleményben reagált a Magyar Szocialista Párt a miniszterelnöknek a VOSZ csütörtöki kibővített ülésén elhangzott botrányos kijelentéseire.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbán Viktor minden szava beismerő vallomással ér fel, mint ahogy az a kijelentése is, miszerint: ott tartunk, hogy sereghajtók vagyunk a térségben. Ez az ő dilettáns gazdaságpolitikájának az eredménye két év után. Ha a szocialisták válságmenedzselését folytatta volna Matolcsy, akkor ma valóban nem itt tartanánk, hisz annak eredményeit még maga Orbán Viktor is elismerte egy németországi hivatalos tárgyaláson.
Haja, nem figyelt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Elismerte: ha itt van az IMF az elmúlt években, akkor a kamatkiadások évente valóban 100 milliárd forinttal alacsonyabbak lettek volna, viszont nem lehetett volna bevezetni a 600 milliárdot hozó bankadót, a válságadókat és nem lehetett volna államosítani a magánnyugdíjrendszert,"
coyote3
"hogy a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni". Most várnám a fanok véleményét arról, hogy ez miről is szól...
dr. prédikátor
Emlékeztek??" Mi szakértői kormányt hozunk létre"Takarékos államot fogunk épiteni!!!

C I G U S! Ezt Te mondtad!!!

Cigus fecalicus!!! T A K A R O D J. te egészázsiai!!!
Fater59
Nyugi , holnapra úgy is letagad mindent , mert természetesen mindenki hülye, csak ő okos és szép !
,,,,és persze félázsiai !!!::))
DogAdventures
Eddig is mi történt itthon?Akárki kormányzott,mindig okosabb volt az ellenzék,és ide jutottunk.A hatalom megőrjít mindenkit,de főleg a vele járó pénz.
Mindenkit, aki uralkodni akar másokon, el kéne törölni a föld színéről.
Ember legyen a talpán, aki azután is megmarad normálisnak, hogy hatalmat adnak neki emberek fölött.A világon nincs jó és rossz. Egy dolog van, a hatalom, és azt a gyöngék nem tudják megszerezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.