Nem lennének ötletszerűen bevezetett adók, lenne viszont vagy 600 milliárd forintnyi újabb megszorítás; az állam kisebb lenne, ezért közszolgákat kéne elbocsátani, a bankokkal és a multikkal barátságosabban bánna a kormány, de egy céggel sem kivételezne. Ha az IMF-en múlna, ilyen lenne Magyarország.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
@atomixer: Ahhoz, hogy megértsd (ha tényleg akarod) kicsit el kell vonatkoztatni a hazai politikától!
Sőt azt mondom, hogy felejtsük el kis időre a görög és a spanyol állapotokat is.Pedig oda is beköszöntött az ÁJEMEF!

Az Izlandi forradalom cenzúrája a legjobb bizonyíték arra, hogy hogyan kezelik az információkat, amelyek veszélyesek lehetnek a politikai és a gazdasági elitnek.

"Az Izlandi nép lemondott a régi kormány bármilyen formájáról, a nagy bankok államosítva lettek és népük nem fizeti meg az adósságot, amelyet a politikusok alakítottak ki, mert ez az ő rossz gazdasági politikájuknak a kérdése és nem a népé. Az új alkotmányban rögzítették, hogy a politikának a főszereplője a POLGÁR és nem a POLITIKUS!"

tudatbazis.hu/izland-az-elhallgatott-polgari-demokracia-gyozelme
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Nem látom fentebb a "jótékonysági intézmény kifejezést".

Igen, segítséget nyújt de nem minden áron és nem feltételek nélkül és nem olyanoknak, akik állandóan palira akarják venni és rendszeresen uszítanak ellene.
Mégis mi a faszt várnak Orbáncék ezek után?
Buksisimogatást és számolatlan lóvékat?
Mondom, az IMF nem hülye.
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Persze hogy nem jótékonysági intézmény, és még nem is önzetlen segítő, hanem egy céltudatos, kapzsi, pénzsóvár, élősködő, aki szemrebbenés nélkül forgat ki minden olyan államot aki hajlandó bedőlni a hazugságainak.
Mióta megalakult (és az is egy szám hogy mikor és kik alakították), még egyetlen olyan állam sincs (a saját bűvkörén kívül), aki ne faragott volna rá az önzetlenségére.
Persze hogy nem hülye, hanem életveszélyesen csaló.
Dr.luigilongo60
@Csizmás Kond: Maradj csak nyugodtan a hitedben, attól még egy ország sem jutott előbbre, hogy állandóan mindenki másra köpköd és mindenkinél okosabbnak akar látszani, ennek jelei látszanak is az utóbbi két év "eredményein".
jancsipapa
A világ összes fejlett, jóléti állama el van adósodva az IMF felé. Ez normális?
Csizmás Kond
@Dr.luigilongo60: Abból sem de az IMF segítségből sem...
Egy mihaszna tróger banda.
senkifia68
@Dr.luigilongo60: Azért van abban valami báj, ahogy anullálod az IMF-nél több mint 20 évet dolgozott NEM FIDESZES szakértő véleményét és tapasztalatait.
Csak tudod nekem meg erős a gyanúm, hogy az IMF-ről alkotott véleményetek értékrendjében az övé nagyságrenddel korrektebb és igazolhatóbb!

És az is lelket melengető, hogy amikor kifogysz az érvekből, vagy szembe kerülsz korábbi állításod valóságtartalmának enyhén szólva hiányosságaival, addigi bölcs és retorikailag majdnem kifogástalan stílusod átcsap személyeskedésbe.
Nagy kár érte, mert ezektől függetlenül értékelem gondolataidat és érveidet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.