A Századvég július végén készített közvélemény-kutatásának tanúsága szerint a politikai erőtérben csak hibahatáron belüli mozgások tapasztalhatók, a kormánypártok őrzik vezető pozíciójukat. A Fidesz előnye a legnagyobb ellenzéki párthoz képest továbbra is jelentős mind a teljes népesség, mind pedig a biztos szavazó pártválasztók körében - derül ki a közvélemény-kutató keddi, MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
1 milliárdért megéri ekkorát hazudni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Miért csodálkoztok az eredményen? Hisz a 2/3 között végezték a felmérést!!!
a Pepita
@Zsoel: ne add el magad ilyen occsón!:))
Zsoel
@a Pepita: A számat mozgatni nekem nem kerül pénzbe, szóval szerintem teljesen jól árfolyamon mérem. :)
Pipec56
Na, de képzeljétek már el , ha most beismerné a bukását, micsoda szégyen lenne. Egy uralmon lévő pártnak sohasem alacsony a siker grafikonja, ezt már megfigyelhettük. Aztán hát, tíz embert kérdeztek és ez jött ki.
Dr. Felipe
Hát nekem fogalmam sincs hogy hol tanyázik ez a rengeteg fideSS szavazó. Talán ezt is meg kellene kérdezni a Századvég intézettől mert két lehetőség van. Vagy földalatti, fundamentalista mozgalmat szerveztek, vagy csupán fantom szavazókról van szó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.